Michal Šturc

Pridal djj 06/12/2015 0 Komentáre Predstavujeme autora,

Vážení čitatelia, v našej novej sérii blogov Predstavujeme autora by sme Vám radi postupne predstavili významných autorov publikujúcich na medzinárodnej platforme www.ecoletra.com.

 

Dnes Vám predstavujeme Michala Šturca - známeho cestovateľa, odborníka na kávu a v neposlednom rade pútaveho rozprávača zaujímavých príbehov.

Michal Šturc pije kávu už vyše 50 rokov a považuje ju za výnimočnú  super  potravinu. Espreso si  veľmi  rád  si  dopraje 10 až 15 krát  denne. Začínal kvalitnejšími kávami, pričom instantnú ani zalievanú nepije. Osud  mu  však  doprial  viac  ako  iba  púť  bežného  kávičkára.  Zlom  nastal, keď mu synovia ponúkli  prácu v rodinnej firme zaoberajúcou sa práve gurmánskymi kávami. Vzal si iniciatívne na starosť zákazníkov a média. Začal navštevovať gastro výstavy v Miláne, Terste, Hamburgu, Brne a tiež v domácej Bratislave. Za kávou precestoval takmer celý Svet. Svoj knižný debut "Cesta okolo sveta za kávou" venoval práve milovníkom gurmánskych káv.

 

Dobrudružné zážitky naprieč všetkými svetadielmi spojené s kávou si môžete s autorom vychutnať aj Vy. E-kniha z vydavateľstva ecoletra.com Cesta okolo sveta za kávou je aktuálne v našej zvýhodnenej ponuke.

Zanechajte komentár

Loading...
Loading...