Nový e-titul z vydavateľstva Ecoletra.com

Pridal djj 18/06/2015 0 Komentáre Novinky ecoletra.com,

Vážení priatelia, milovníci dobrej kávy,

 

vydavateľstvo ecoletra.com prináša na knižný trh exkluzívny titul Cesta okolo sveta za kávou od cestovateľa a svetoznámeho experta na tento lahodný mok Michala Šturca.  Knižka zavedie čitateľov do rôznych kútov sveta pričom ponúka lákavú kombináciu spoznávania exotických krajín a lahodnej kávy. Zážitky z ciest naprieč všetkými svetadielmi počas 15 rokov putovania dopĺňa rozsiahla fotogaléria rovnako z dielne autora. Veríme teda, že so svojimi čitateľmi strávi nejednú chvíľku práve pri šálke kvalitnej kávy.

 

Uvedenie titulu do predaja je vo štvrtok, 25.6.2015, už teraz si ho však máte možnosť zakúpiť v predpredaji s 20% promo zľavou!

 

Slávnostný krst za účasti médií a známych osobnosti sa uskutoční rovnako vo štvrtok 25. júna 2015 o 18.00 h. Úlohy krstných rodičov sa zhostia majiteľ cestovnej kancelárie Bubo Travel Agency Ľubomír Fellner, modelka Romana Škamlová a moderátor Matej Cifra “Sajfa", ktorý sa zároveň postará o príjemný priebeh podujatia.

 

Všetci, čo si zakúpia knižku v predpredaji získaju okrem výhodnej 20% zľavy možnosť vyhrať V.I.P. vstup na spomínaný krst spojený s ochutnávkou gurmánskych káv. Troch výhercov zverejníme na našej Facebook stránke v stredu 24.6. po 20. hodine.

Zanechajte komentár

Loading...
Loading...