Vydáme Vám knihu zadarmo!

Pridal ruddy 25/05/2015 1 Komentáre Všeobecne o e-knihách,

Zabudnite na skostnatelé vydavateľstvá!

 

Mnohých z vás odrádzajú od publikovania problémy spojené s publikačným procesom vydania diela prostredníctvom tradičného vydavateľstva. Najskôr je tu potreba presvedčiť, že je Vaše dielo vôbec hodné, aby sa ním zaoberali. Potom prichádzajú na rad rôzne odporúčania a zásahy redakcie do obsahu a formy diela nasledované niekoľkomesačným publikačným procesom. Celé to zaklincuje autorská zmluva, kde sa vzdáte v podstate všetkých práv a honoráru sa dočkáte iba ak sa predá niekoľko tisíc výtlačkov.

 

Vďaka intuitívnej platforme pre priamy predaj autorských diel v elektronicej forme www.ecoletra.com môžete na všetky tieto úskalia pokojne zabudnúť. Ako autor vystupujete úplne nezávisle, sám si určíte čo chcete vydať a v akej podobe. Vaše dielo je v predaji okamžite a za cenu, akú si sám určíte. Autorské práva ostávajú v plnom rozsahu pod Vašou kontrolou a svoje dielo môžete šíriť aj inou distribúciou. Od vydavateľstva ecoletra.com LLC k tomu získate Autorský profil s linkou vo formáte www.ebook.ecoletra.com/vase-meno s kvalitnou katalogizáciou pre Google a ostatné vyhľadávače. Pod ním sa prehľadne zaraďujú Vaše diela, tiež s prehľadným linkovaním v tvare www.ebook.ecoletra.com/nazov-diela. Všetky časti platformy www.ecoletra.com sú prepojené so sociálnymi sieťami, zdielať máte možnosť tak Vaše Autorské konto ako i každé dielo. K tomu Vám pridáme marketingovú podporu prostredníctvom pravidelného Newslettera, vlastné ISBN a honorár z každého predaného stiahnutia vo výške začínajúcej na 50% predajnej ceny diela!

 

To všetko úplne zadarmo!

 

Nezabúdajme, že www.ecoletra.com je medzinárodná platforma s aktuálnou podporou 5 jazykov, takže predajný potenciál je úžasný...

 

Ako na to? Je to úplne jednoduché! Začnite sekciou PODPORA na hornej lište, kde nájdete prehľadné Video-návodyČasto kladené otázky. V prípade otázok kontaktujte náš tím www.ecoletra.com.

1 Komentáre

Dominika Haburová:
05/06/2015, 03:45:15 PM
Odpovedať

chcem vydať básne...ako postupovať?

ecoletra.com LLC - Jaro:
12/11/2015, 11:13:50 PM

Postup je jednoduchý:1. Napíšte svoje básne vo Worde 2. Uložte súbor do PDF (Uložiť ako - vyberte typ súboru .PDF) 3. Nahrajte súbor do svojho autorského konta v časti Pridať knihu/ dieloV prípade nejasností si prosím prezrite podrobné návody na http://ebook.ecoletra.com/ecoletra-tutorial-1 prípadne nás kontaktujte: http://ebook.ecoletra.com/index.php?route=information/contactTešíme sa na Vaše dielo!

Zanechajte komentár

Loading...
Loading...